Környékbeli látnivalók

Programlehetőségek: Itt találhat ötleteket, hogy mit érdemes megnézni a környéken.

Fonyban kiváló gyümölcsfeldolgozó működik, ahol helyben feldolgozott gyümölcskészítményeket vásárolhat.”Rólunk” linkre rákkattintva a Zemplén Ízei fonyi gyümölcsfeldolgozó honlapjára jut, további információkért

Regéc Vára a környék legfőbb idegenforgalmi látnivalója, 7 km-re van. Az Öregtorony újra épült, tető került rá. Messziről látszik ez a változás.  REGÉC VÁRA

Boldogkőváralján Boldogkő Várát nézhetik meg a kedves vendégek.Hadtörténeti és ólomkatona kiállítás van a várban. Boldogkőváraljai Vár

Kihagyhatatlan a Hernád folyó partján fekvő Vizsoly község meglátogatása, mely 8 kilométerre van. Az első teljes magyar nyelvű  Vizsolyi Biblia és Nyomdatörténeti Kiállítás, kőfejtő, Mézmúzeum, amit látni kell.

A Füzéri Vár egy órányi autóútra van szálláshelyünktől. Füzér Vára

A Füzérradványi Károlyi Kastély helyreállításon átesett tájképi kertje gyönyörű látványt nyújt. Két tó díszíti. A Kastély épülete most felújítás miatt zárva van, de  külső homlokzata megcsodálható a Park felől.

Vendégeink kedvelt célpontja az egy órás autóútnyira lévő Sárospatak, ahol a Rákóczi Vár ódon falai, a Megyer hegyi Tengerszem lélegzetelállító látványa, a Végardói Strandi nyújt kikapcsolódást.

Főleg a gyermekes családok töltenek el egy-egy teljes napot Sátoraljaújhely városában, ahol a számtalan látnivaló mellett a Kalandpark köti le a turistát.

40 km-re van Kassa, melynek számtalan látnivalója közül az Óváros, a Dóm, kriptájában II. Rákóczi Ferenc sírjával várja a vendégeket.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: