KÉrjük kattintson:

Panorámás szoba
Kertkapcsolatos gerendás szoba


Pihenjen az egyedülálló hangulatú Zemplénben, a természet szépségeivel körülvett, a kor igényeinek megfelelő, antik bútorokkal berendezett vendégházunkban!
Szeretettel várja a Zöldkapus  Vendégház  Fony községben, félúton Regéc Vára és Boldogkőváralja Vára között, a Zempléni Tájvédelmi Körzet területén, az Országos Kék Túra útvonalán.
A vendégház ideális pihenési lehetőséget biztosít a rohanó világunkból egy kis időre elszakadni kívánó, nyugalomra vágyó, és a természetkedvelő családok, baráti társaságok számára. Maradandó élményt kínál a közeli erdők, rétek zöldje és illata, a Zemplén növény- és állatvilága, a környékbeli néprajzi és egyéb látnivalók.
Szálláshelyünk nyáron várja a kikapcsolódni vágyó kedves vendégeket. SZÉP kártyát  elfogadunk, de kérjük, előre jelezze, ha ezzel kívánja rendezni a számlát.
Négy saját fürdőszobával és saját minikonyhával ellátott szobánk van. A Panorámás szoba 4-fő elhelyezésére szolgál, a Fenyő szoba 2-fő, a Cserépkályhás szoba 2-fő kényelmes elhelyezésére alkalmas, továbbá van a Gerendás szoba, ami 2-főt tud befogadni.

Ingyenes Wifi van, és minden szoba síkképernyős televízióval felszerelt, 26 kábelcsatorna fogható.
Kerti főzési lehetőség, áll a kedves vendégek rendelkezésére. Zárt udvaron több gépkocsi parkolhat.

%d blogger ezt szereti: